Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fast jag hade aldrig stannat

Men jag såg

Det ljus som de andra missade
som om det varit avsett för mig och ingen annan

En fyr placerad bakom dina pupiller

"Här finns en trygg hamn"

Och som vi famlade, ramlade
Bränsle till elden

Förtärande
(Jag lyssnar på Görel Crona
och hennes underbara skiva)

Jag vet precis när det blev för sent
Fast jag hade aldrig stannat innan

En lek, en kär lek
Och som vi lekte och smekte

Förbjudet

Och visste jag kanske inte att det var
mina läppar mot dina som startade allt

Allt det som satte punkt för det gamla

För hur skulle vi någonsin kunna
återgå till de människor vi var

Innan den där natten då solen vägrade gå ner
över lekparken där livet för alltid fick en annan smak




Fri vers av Roger VIP
Läst 592 gånger
Publicerad 2005-10-12 04:27



Bookmark and Share


  Propella
Du har en lätthet i ditt språk som jag avundas, du leker med orden. Den här texten är vacker och välskriven. Bra gjort!
2005-10-14

  Maya
Du målar en vacker historia så man kan se bilden framför sig...
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP