Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbannade kött

Förbannade kött, varför läker du?
Förbanna det blod som stelnar
Och vrede på de skorpor som bildas

Förbannade blod, varför stelnar du?
Förbanna det sår som sluts
Och vrede på de skorpor som faller av

Förbannade sår, varför sluts du?
Förbanna de spår som utplånas
Och vrede på vita rena ärr

Förbannade läkkött, vem har bett om dig?
Förbanna den ärrade kropp
Som omsluter det blödande skrikande
som finns kvar

som alltid finns kvar




Fri vers av nefretel
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-07-24 19:34



Bookmark and Share


    Mejja
Läser häri illska och ledsenhet i storm. Förtvivlan vriden.
Ontet inuti lika mycket kvar när såren sluts. Ja just så är det och tyvärr känner jag igen mig i den tillfogade kroppsliga smärtan och tankarna och orden kring.
Sorgset läser jag och förstår jag inte är ensam.
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

nefretel