Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min


Vi kanske möts någon gång
hjärta till hjärta
känsla mot känsla.
En rörelse mot en rörelse
när vi möts i dröm
och verklighet.
Jag lever mitt liv
och du har ditt.
Lyckan gav mig en chans
att du och jag
fick mötas.
Att jag i mina tankar
och mina drömmar har
en kär vän som du.

Vi kanske möts någon gång
hjärta till hjärta
känsla mot känsla.
En dag då molnen
flyger högt
och solens skiner
på sagan
om två som möts
En vår
och en sommar,
en höst som en vinter.
Glädjen ler mot mig
att jag i mitt hjärta
får gömma dig.
Min Afrodite
minVenus.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-23 23:29



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Vemodigt vackert flätade ord...berörs inom...
2009-09-24

  anits VIP
Vackert och längtansfullt
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP