Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser att du städat

 

 

Du är går rotlös med dammvippan

ser till att ditt förflutna inte lägger sig

på dina hyllor av svart granit

 

den statiska laddade vippan

drar den även till sig

dina sirliga behov om att leva enkelt

 

allt är du min vän

även det som lägger sig

som ett lager på din minnessten

 

låt det lägga sig

det är då

det går lätt att skriva i sten

 

 

förlåtet till dig själv

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 236 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-24 21:52



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
"det är då

det går lätt att skriva i sten"

favoritstycke i en oerhört läsvärd dikt. Du fångar mycket i ett ögonblicks uppmärksamhet.
2009-09-24

  etthjärtaäralltidrött
Så vackert tänkvärt!
2009-09-24

  sulimaa
Underbart ...förlåtet till dig själv...bara underbart!!
2009-09-24

  Lindalou
Vackert..
Och troligen väldigt sant.
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar