Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattkräm


Betingelserna är rätt goda
för en lång natts sömn.
Stilnocten inköpt.
Cd-spelaren har nya batterier.
Du snarkar inte.
Telefonerna avstängd.
Boken jag läser för tillfället är urtrist.
Sängen bäddad med rena lakan.
Nattkrämen oparfymerad.
Godnatt, då.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-24 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP