Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite tankar inför natten


NATTEN NÄRMAR SIG

kvällen börjar leda mot natt
teven har jag stängt av för flera
timmar sedan

stickningen eller stickningarna
ligger på bordet

jag har flera på gång, tycker om
att inte sticka på samma hela
tiden

lyssnar på karlavagnen

en kopp te har jag framför mig
sitter här och skriver några ord

jag har ett mysterium, på mitt
tangentbord, har bokstaven
n försvunnit

hur det gått till det vet jag inte
kanske använt det för mycket

nu har det hänt igen, bokstaven
i syns inte snart

jag undrar och funderar, hur ska
jag göra, måla i bokstäverna

eller låta dom vara som det är
jag vet ju var dom finns

det är väl ändå det som är
viktigast



anits 24 september 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-24 23:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var likadant på mitt förra tangentbord.
Nu var jag tvungen att byta ut det, fast av en annan anledning: det började helt enkelt krångla.

Snygg bild.
2009-09-25

    sunnanvind
Hemtrevlig text där ett mysterium målas upp..vart kan den ha tagit vägen!? Bokstaven N...
En barnbok jag ofta läst för mina barn heter Någon..en mycket spännande historia, nåja saga då, om Någon som förvunnit...
Påminns här om den! Tar nog fram den ikväll för lillan!
2009-09-25

  poetryGirl
fin som alltid
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP