Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väldigt kort, jag vet. // XxDeadBunny


Can you fix a broken heart?

Oh dear god,
can you fix a broken heart?




Fri vers av Dragonfly
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-25 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragonfly
Dragonfly