Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill ha vinter =D


Vinter

Vita snöflingor faller sakta ner mot marken.
Det är vackert.
Luften är kall och frisk.
En lykta lyser av ljusets sken i mörkret.
Vintern är härlig!




Övriga genrer av jagblundar
Läst 236 gånger
Publicerad 2009-09-25 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagblundar
jagblundar