Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Dina ögon blixtrar kärlek i en öppen natt,
de bestulna liken föredrager tystnad,

ser du mina drömmar nu,
de svävar inåt hjärtat,

jag vet ditt hjärtas djup,
de förslavade bemanningar du levde genom,

naturens nyck,
frågan om de söta flickornas dilemma,

jag kysser dig nu,
vi ska älska sanningar i döden,

tillsammans,

eviga




Fri vers av peter markurth
Läst 184 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-25 22:16



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Suveränt
2009-09-27

  Fånga dagen
ja, underbar

kram ak
2009-09-26

  LenaJohansson VIP
personlig
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth