Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans anarki

Kärlek...
är.

Jag snurrar
runt din energi
Du såldes
som "sedd
och märkbar"

Alla öppna dörrar
till för dig
Min tystnad är så tyst
att du hör den.
Du utför din kognitiva regndans
(såg du mig och såg du att)

Självkontrollen föll precis som tårar gör

De ville inte hejdas
känslovärlden är livegen och

Du
kunde inte
älska
med balans


finns min kärlek kvar
när du
finns modern lycka
när du
exhalerar?

Söndra och härska
en sekund
(Förlåt
på alla
sätt)
Du
och
jag
segrar
VM i behärskning

Jag vill klä
mig i dina blickar
Är du lycklig?
Är du
äntligen
lycklig nu?

Jag vill inte mäta pulsen
jag vill inte prata om det
Jag är världens skyggaste vågmästare

Finns min ursäkt kvar
när du
finns i luften
när jag

andas
in




Fri vers av mLite
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-25 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mLite
mLite