Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På öppet hav

Ensligt,
försvinner och
det blåser

hårdare
hårdare

ensammare

längre ut
på det öppna

havet rider jag

tills du bryter genom
moln och storm

min starka våg
min puls

ser en blodröd fyr


hjärtvaktare

leder mig
på rätt köl




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-26 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon