Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mitt vara= existens


Vandrande konstnärssjäl

De ytliga truismernas vara,
blandas i en dröm,

sjukdomen kom av varats innersta väsen,
tillrättalagd kärlek,

splittrad,
pravda,

de eländiga,
ebarmeliga,

fan jag skulle ha din kropp,
du syns ju ej,

hör din lukt föröda,
ser ett glapp i hjärnor,

förvränger tiden,
styrs av öde vägar,

vi går ej tillsammans nu,
du ljuger hav av spelad saknad,

det onåbara i mitt hjärta visar vägen,
jag är borta,

utanför,

kyla




Fri vers av peter markurth
Läst 206 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-26 16:41



Bookmark and Share


  lycksele
Djup som så ofta. Men mycket bra.
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth