Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inuti juni

Det är inte ofta jag säger en sådan sak.
Men,
du har mig inuti
en box av stål.
Att höra mina ord
är rakt igenom omöjligt,
därav
skriver jag.
Juni, juni, juni,
lilla,
lilla,
juni.
Välkommen till mitt
lilleputt-land
när jag talar om den afton,

jag höll dig hårdare än någonsin

- betydelsen av det reella
kom till mig,
via ett fotografi.
Jag varseblir en undanstädad förnimmelse.

Mot det vita blir hennes läppar mer synliga

Jag färdas med hjälp av en himmel, synbart
färgad av det rosé du tog i din hand
samma kväll,

och landar
på tegelhusets tak.

Väl framme, känner
jag strömmen. Trevar. Väntar.
Ljuva melodier ringlar genom mitt huvud.

Ögon som sluts, då jag återgår
till dig,

en fyra månaders-sömn

Ditt juni-jag spirar här inuti.





Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-26 20:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ingen idé jag kommenterar.
Ingen av mina kommentarer duger.
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon