Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut.


efter regn kommer solsken?

efter regn kommer solsken,
säger dom
men jag har inte sett nått solsken

det regnar på mig,
ett stort moln grått över mig
som vägrar lämna mig ifred

varken sol eller sken
syns till.




Fri vers av filicia
Läst 330 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-27 00:53



Bookmark and Share


    L00L0
The sun will come out tomorrow <'3
2009-09-27

  Moa Paulsson
det kommer, det kommer,
filicia!
även om det tar en stund...
och jösses, vad du skriver bra!
2009-09-27

  peter markurth
välskriven
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

filicia
filicia