Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gitarr på bar överkropp (och du slår an toner som väcker varje cell)

finaste, 

minns du

hur du spelade gitarr på min överkropp?

 

hur du ritade skenbara spårvagnsspår

och övergångställen

på min bröstkorg

läppjade undan all tvekan mellan oss?

 

vet du

idag när jag såg på dig

slog samma toner an som då

 

det är som att vara nykär

i någon man minns att man älskade

i någon man älskar än

 

jag vet inte

om du ser det i mina ögon

 

eller om det räcker

att du också äter choklad

till frukost

 

 

© Birgitta Wäppling 27/9-09

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-11-04 23:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underskön.
2010-02-17

  Michaela Dutius
Finstämd - ömsint och hängiven
2009-11-10

  Elaine.S VIP
Fin och varm.
2009-11-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Så underbart vacker kärleksdikt i daglighet.
Mycket fin Birgitta.
2009-11-05

    Bodil Sandberg
En underbart varm och vacker kärleksdikt Birgitta!!!
man kan verkligen höra samhörighetens strängar slå an!!!
varm applåd
2009-11-05

  Ilona _L
Underbart!
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP