Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 2 3 4, Gay

Där går jag i allt bland alla stora. Nickar och ler. Säger ja: jag är en av er. En halv i allt bland alla stora, för jag sa föralltid och har inte fattat att det är så förrän nu.

Come on Gabbi, let’s be greater then ever.




Fri vers av miraklet
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-27 16:27



Bookmark and Share


  Sigge
I'm on.. When's the train leavin'?
Bag's already packed and I've got Joy Division in my pocket..
We can be psycho's together and dream of boys that don't exist
and maybe, but just maybe paint the windows in a new color and then go dancing..
2009-09-29

  lycksele
Ärlighet varar längst - gay eller bara ej gay
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet