Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är man kär så är man...Denna dikt är skriven till en viss person. Han vet vem han är. Men har är inte medlem här, så han har inte sett den... // XxDeadBunny


De tre små orden...

Jag vill verkligen ha dig här.
Vill att du ska säga att du håller mig kär.
Fast jag vet att det inte går,
Men jag tror inte du förstår.
Förstår hur mycket du betyder för mig,
Hur mycket jag tycker om dig.
Hur mycket jag vill kalla dig min,
och hur mycket jag vill bli kallad din.
Jag vill verkligen höra dig säga de där magiska orden,
De som är starkast på hela jorden.
Jag vill höra dig säga dem,
och verkligen mena dem.
"Jag älskar dig."
Och nu säger jag det till dig,
För att jag älskar dig...




Fri vers av Dragonfly
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-27 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dragonfly
Dragonfly