Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

synerna förvärrar

Början,
ser ditt lidande,

förvärras,
olidliga dogmer,

vi föll igenom det omöjliga,
rösterna,

synerna förvärrar,
själen realiserad,

kanal,
flyter in,

tiden flyger,
vindar styr,

fatala skådespel,

förringas




Fri vers av peter markurth
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-27 20:01



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
äras den text som äras bör, den här var bra, (jo jag tittar in här ibland)
Har nyss översatt Becketts Last Tape så synkar med det här

Be well,
LPatrikWJ
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth