Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Är det så här det ska vara
när det finns äkta kärlek

Är det så här det känns
att få respekt för sin person

Är det så här det är
när allting stämmer

Är det så här det ska vara
när kommunikationen flyter

Är det så här att bli sedd
och få se in till den andre

Då har jag aldrig älskat förut
för nu är där jag vill vara


Alltid




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-27 20:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Gud så underbart ..att vara precis där..så kär - häärligt vackert!!!
2009-09-28

    Tea Alex
Precis sådär känner jag också faktiskt. Som om jag aldrig har älskat förut, fast jag varit så säker på att jag har det. Kanske skillnaden är att det är först nu jag verkligen har fått respons på all kärlek jag ger. *funderar*
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt