Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudet av en kvinnas gråt

Ljudet av en kvinnas gråt i natten,
avslöjar din lydnad,

du ligger i min död,
gömd - glömd,

nedsmetad av sperma,
paniken stiger,

en natt stal jag din kärlek,
och kastade i soporna,

död




Fri vers av peter markurth
Läst 183 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-28 02:25



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Sista raderna är suveräna.
Skulle vilja ha enbart dem.....kanske med den första?
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth