Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du känner också det jag känner

Känner din oro
känner din lust
känner din kärlek
känner din tröst

Känner din hud
känner din blick
känner din värme
känner den kick

Känner ditt vara
känner din kropp
känner den längtan
känner det hopp

Du tillfört mitt liv
och samtidigt jag känner
att vi kommer alltid
vara de bästa vänner




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-28 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt