Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankvärt


Rix FM

Hört idag på Rix FM
att det är tur att rånarna
i Västberga räddade
alla från att bli sjuka i
svininfluensan
eftersom media
fick annat att tänka på




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-28 16:23



Bookmark and Share


    Tea Alex
Hahaha ja så var det nog!
2009-09-28

  Bagan
sant ;)
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt