Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BEHÖVER!

Jag tror inte jag behöver dina ord


jag behöver din omtanke

din kärlek


när du ligger här tätt intill


och kramar mig


så som bara du kan


Att du kan förmedla vad du vill


det är det jag behöver!




Fri vers av Peter Jr Eriksson
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-28 17:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin...kärlekens tysta ord..
2009-09-30

    Bodil Sandberg
så vackert skriftar du i denna dikt om omtankens tunga vikt!!!
2009-09-28

  Junitvillingen
Mmm, fiiint Peter!! En av dina bästa texter:-)))
2009-09-28

  karenina VIP
ja, värme närhet och tröstande ord, vad vi alla behöver då och då. väl förmedlat
2009-09-28

  peter markurth
den var ju kanon...
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Jr Eriksson
Peter Jr Eriksson