Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dans i kväll

Dans i kväll gör mig säll
ger motion av lustfylld art

Motion ska vara kul
för nyttigt ska vara underbart




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-28 18:32



Bookmark and Share


    Tea Alex
Glädje!
2009-09-28

  aol
jättekul Gnista blev på gott humör tack min vän
2009-09-28

    Bodil Sandberg
Häääääääärligt lustfyllt vill jag lova var det här Gnistan!!
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt