Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkt 1967

Du arbetarklass
vad lön för mödan får du
av att kräla i dyngan.
Piskrappen på din nakna rygg
svider bra eller hur.

Vad hindrar dig från att resa dig
ge tillbaka,
men inte med piskrapp
till dina plågoandar.

För böjd är din rygg
förstörd är din kropp
och kommer så förbli.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-28 20:33



Bookmark and Share


  aol
en sann text verkligen,
2010-08-12

  anits VIP
En text som känns vemodig och sorglig
att läsa, kan känna bitterhet
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP