Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten

.

Rullande tårar

Hackande tänder

Skakande kropp

Hål i själen




Fri vers av Mejja
Läst 354 gånger
Publicerad 2004-06-18 22:46



Bookmark and Share


  Rachel Roth
....det låter som en mycket smärtsam tomhet...inte en tom tomhet. Stark!
2004-06-21

  Myself
Hej,känner igen .... Hur gör du med ditt hål(inget snusk nu alltså)? Tips?
Du skriver mycket bra
2004-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Mejja