Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...förlåtelse finns...


i mina öron susar vemodet

 

 

 

 

i mina ögonvitor

ser jag spegelbilden av

dagarna som passerar 

tyst

till synes fulla av liv och allt

som man vanligtvis gör

 

blänket

i mina ögon

vitt

och inuti pulserar    stormar   ryter

så som

havet ryter

 

jag sitter i en fälla

kan inte förstå

att förlåtelse inte

finns

i mina öron susar vemodet

som vattrat siden

och jag kunde älska i främmande sängar

om jag ville

 

orden finns

och tanken  

i tanken finns min styrka 

så som det högsta berget      och på dess topp

stilla

med uppspärrade rovfågelspupiller

 

förfrusna löv                                    så lätta att knäcka




Fri vers av Aisha VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-29 22:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt otroligt bra och jag känner igen tankarna genom mig själv.
2010-01-08

  Epione VIP
Du har en egen stil, det gillas av mig.
Du bjuder på liknelser som inte liknar någon annans.
Me like :))
2009-10-15

  papessa
fantastiskt starka känslor du förmedlar och skrämmande bilder, men visst finns förlåtelse, den sitter i den egna viljan, som du så starkt målar upp...mycket berörande och fängslande text....
2009-10-09

  Suzy med punkterna
Så lätta att knäcka.........en målande poesi.
Så skirt men ändå så starkt skrivet
2009-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP