Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eva Langrath


Skimmer

 

silverskimrande

 

insnärjer och omsluter

 

 

idogt arbete

 

© Eva Langrath september 2009



Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-29 22:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så skön både bild och ord.
2009-10-27

  Miss Mod
Ett underbart konstverk, när text och bild, så fullkomligt går in i varandra.
2009-10-02

  Suzy med punkterna
Vacker text under en vacker bild
2009-10-02

  aol
otroligt vacker bild med en så fin poesitext
2009-10-01

    Madeleine Ågren (Maduska)
Naturbild, lugn. (Men jag skulle ta bort ett M i rubriken ...)
2009-10-01

  Berit Robin Lagerholm VIP
Bildrikt skimrande på få rader av dessa konstverk.
2009-09-30

  Per Rydberg
Vacker text; så är också bilden!
2009-09-30

  Ulf Lagerholm
ja, hur många gånger har man inte stått och beundrat dessa otroligt vackra konsverk spindeln åstadkommit i sin nit
2009-09-30

    eva m h
Vacker bild och ordväv!
2009-09-30

  walborg
Ljuvlig bild och underbar kommentar till denna!!! Varmt tack. En skönhetsupplevelse!!
2009-09-30

  Fredrik P. VIP
bildpoesi som
egentligen inte
behöver många
ord - dock öppnar
slutraden för tankar
kring jobb och liv...
tack
2009-09-29

  Havsbris
Smidig och härlig
är din verk,

duuuuuu jag fick
kolla lexikon och
det tackar jag för
ahhahahhaha

vad sköna ord
rika lilla pärlor
som sätter sig
fast och gott i
hjärtat och själen...

Poetisk magika
bild, som gör mig le,
Klurig men flitig
känsla, lugnande

TACK!!!

BRAVO!!!!!!!!!!
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP