Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om detta delar sig meningarna


Offerkofta

Att offra sitt liv för någon annan

är det kärlek?

Eller är det tecken på offermentalitet

och martyrskap?




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-30 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt