Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soptunna

Om man fyller sig själv med andras skit

och blir deras soptunna

Är din egen styrka täckt av sopor

och du har svårt att se det fina




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-30 07:56



Bookmark and Share


  aol
bra sagt gnista
2009-10-03

    Tea Alex
Yes precis så upplever jag också att det är.
2009-09-30

    Bodil Sandberg
Gud så bra sagt kära Gnistan!!!!
2009-09-30

  Mats Henricson
Sant, jag gör precis TVÄRTOM ,jag TÖMMER ut "andras skit" så att de får Schavottera inför människorna ! DET är min Livsuppgift (och ska så förbli)...
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt