Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gånger 2


När jag var gift
var jag vänlöst värnlös
gånger 2

Passade aldrig in
och oj vad de försökte
speciellt 2:an
en riktig domptör

Jag tog barnen
och överlevde
gånger 2







Övriga genrer av Anita Hanssen
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-30 08:49



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SNYGGT!!!!..gånger 2 !
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen