Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillsamma famn!

Håll fast vid drömmarna
och famnen där du vilar tryggt

Inget är mera självklart
än just det som sker
just här och just nu

Den första tanken
bär svaret på din fråga

Drömmar kan bli till en evig sanning




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 486 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-30 14:43



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kan bli......tankeväckande rader
2009-10-02

    leelee
Rofyllda rader...
2009-10-02

  anits VIP
Vackra fina rader
2009-09-30

  mare VIP
Fint skriven....ljuva rader..
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin