Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Människa

Jag träffade en människa idag. En helt vanlig människa. Visst jag har sett honom förr, men idag tilltalade han mej som en helt vanlig människa.

Han var en trasig människa.

Men han talade med mej idag för första gången. Han stank av piss och gammal fylla!

Men han talade med mej.

Som en vanlig människa.




Övriga genrer av Valdemar Anders
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-30 16:27



Bookmark and Share


  erkki
Det ligger mycket i föregående kommentar! All heder åt dig!
2009-09-30

  karenina VIP
och du var en medmänniska
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders