Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ledtrådar till Mats

Hon får typ Losec av honom, receptbelagg sort.Hon tar sista i hans karta och stoppar artigt på sig skräpet.

Hon lånar även en penna för att skriva upp ärendenummret till bärgarfirman.Försnillar omedvetet pennan.

Senare lämnar hon vittnesuppgifter om honom och även locesfolien, de finner inga finger av tryck och det kollar även upp om han jobbar på hotelle som pennan kommer ifrån.

 Senare kollar hon upp hotellet i samband med ev semester, hittar en bil med loscefolie i en bil som hon känner igen och han måste finnas på hotellet eller dess närhet.




Fri vers av Popcorntankar
Läst 95 gånger
Publicerad 2009-09-30 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar