Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stämmer inte




Det sägs att vi ska leva i nuet, inte blicka bakåt eller drömma framtidsdrömmar.

Varför förväntas vi då tänka på framtiden,har vi någon framtid alls?

Ska vi glömma det förflutna, glömma mänsklighetens värsta förbrytelser, glömma

vad som hände i koncentrationslägren under 2:a Världskriget? Hur få ihop detta

livets pussel om man ska följa vad som sägs.




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-30 19:13



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Innerligaste tack för tänkvärd, jättebra gestaltning av felriktad uppmaning från de oss styrande, MEDIA: Lev endast i nuet! Historien är ju för tusan del av vår personlighet!!!
2016-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP