Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Queen of Seduction


Queen of hearts
show me pride
show me heat
feel my heart beat
let me be your ride

Queen of love
show me pleasure
show me desire
feel my inner fire
let me be your treasure

Queen of seduction
show me darkness
show me erotica
feel my lawlessness
let me be what I am
Wicca

Spell
bound
by the night
by the sight

of your fierce eyes
looking down on me
as you kneel on the floor
where my stripped
body lies












Fri vers av SeXara
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-30 19:38



Bookmark and Share


  peter markurth
söt, mkt bra
2009-10-01

  Gawain VIP
Ah, mighty. Mustiga rader,,
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara