Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mera soptunnor :-)

Att vara någon annans soptunna
är inte att hjälpa

Att leva någon annans problem
gör dem inte lättare för någon
de skapar bara problem för en till
och blir därmed dubbelt så problematiska

Att spy sin skit på sin omgivning
dagarna i ända får ingen att må bra
inte den som mår dåligt heller.

Att bearbeta saker under en period
är ok, men att fastna
i ältande är destruktivt och tar
massor med energi från omgivningen
som till slut inte längre orkar lyssna.

Den som har det yttersta ansvaret
för att du ska må bra är alltid du själv




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-30 19:35



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Såvida man inte är sjuk, för då får allt någon annan ta det yttersta ansvaret. Eller?
2009-10-05

    Tea Alex
Ja verkligen. Har provat att vara en soptunna, det blev kaos. *ler lite*
2009-09-30

    Bodil Sandberg
Klokaste kloka ord nej inte ska man vara soptunna det är bara skit med det
applåder så bra skrivet!
2009-09-30

  aol
ja bara så sant, bravo gnista
2009-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt