Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sötma

Att öppna någon annans post;
att göra det
du inte gjorde
igår.
På nya räls
ligger framtiden på det oskrivna arket
framför dig.
Att bryta sig in genom en låst dörr;
att under brinnande krig
borra ned huvudet
i marken och kasta
lappen
med 112 på i elden.

Smakar nu en sötma som inte smakar
som någon annan sötma.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-30 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon