Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du troende?

Är du troende?

Nä jag är ateist.

Då ska jag skjuta dig din fan för jag är troende.

Ja ni troende är ju för krig.




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-01 10:42



Bookmark and Share


    Tea Alex
Vissa människor blir sura när man inte tror som dem. Även ateister, måste jag påpeka. :) Väcker tankar.
2010-01-19

    Cruz Laguerta
Det är sant att religionen har en vidrig historia, med inkvisitionen blandannat i Europa under 1500-1600 Ateister i sverige för nuförtiden krig mot religionsfriheten.
Tycker det äår fördjävligt att människor inte får utöva sin tro fritt i Sverige utan att få en Kocko-stämpel.

En annan sak som stör mig är alla Ateister tror sig veta bättre än människor som lever i tro.
2009-11-26

  lodjuret/seglare VIP
di har frälningsarmén, man är de beväpnade med annat än biblar, tro? Skjuter di likt skottkärran orden framför sig på sina korståg, tro?
2009-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin