Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till fars minne



Dåligt samvete
är ingenting att sucka i
lönar sig föga
fastän kanske nyttigt
rent syresättningsmässigt

Det behöver inte
vara helt förkastligt
att sitta som far
i sin rutiga IKEA-fåtölj
och låta livet inrutas

Fast jag gillar att tämja

helst illasinnade platser

där tistlarna ligger på lur

Far testamenterade fåtöljen
till min samling
av överflödiga ägodelar i disharmoni
Tyckte väl inrutning behövdes

Det händer att jag avnjuter
inspirativa faser bland rutorna
och även med förre ägaren i tanke
övar syresättningsmässigt nyttiga andningar

Fast jag gillar att tämja

helst illasinnade platser

där tistlarna ligger på lur




Övriga genrer av Anita Hanssen
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen