Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utanför journalerna

Mors spårhundsögon
släppte sig in
årtionden
efter årtionden

Fars generella gestalter
gav envist sin tolkning
av passagerarna
i dina vardagsdramor

Och så frågar
de sig
hur du kunde
bli så sjuk

Mycket
kan hållas utanför
journalerna
men har inte desto mindre
dödligt förlopp
för vitala funktioner






Övriga genrer av Anita Hanssen
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-10-02 17:17



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SÅ SANT!!!! och de där som skriver journalerna är inte speciellt bra på att lägga ihop två och två...
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen