Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...rena övergreppen!


Ibland är möten...



Hon dök på mig idag igen.

För att få berätta om sig själv
var hon först tvungen att fråga
om mig och mitt

Jag hann inte ens fråga tillbaka
så som man ska
- hon var redan där
och det var inte lite hon hade
att delge

Jag somnade in en stund:
allt var redan färdigt
formen gjuten
orden ställde upp sig
i led bakom led

Inte en knapp oknäppt

Och när hon då lämnat ut
så mycket om sig själv
var det väl inte mer än rätt
att hon fick gräva lite
i mina svaga sidor?

Jag kallade på mina sagor
ställde upp dem på raka led
och lät henne välja









Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-10-02 15:23



Bookmark and Share


  Miss Mod
Verkligen, rena rama övergreppet.
2009-10-03

  Mr Lindemann VIP
denna texten rockar in en lätt till att valsa
in en dans

Slå lovar kring det klingande innehållet
som med väl valda ord rättar till verkligheten
och får en att bära kroppen likt en ny kostym från
HM
2009-10-02

    Bodil Sandberg
helt j-a görbra!!applåder
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP