Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där uppe!

Tankarna dansar

Känslan svävar fram
melodi och lyrik

Glädje skriii

Kom hit!

Jag skrattar åt det bisarra
omfamanar livet

Allt som kommer nu

Kärlek inför naken fullmåne

Sluter ögonen drömmen nära......




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 456 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-10-02 16:24



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet....
2009-10-07

    leelee
Härlig känsla...
2009-10-03

  anits VIP
Fint poetat
2009-10-02

  Suzy med punkterna
När resans mål uppenbarar sig, fint
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin