Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där ligger en hemlighet begravd,,


En sorts Gravsten


Säg, vad bor under stenen
där borta, den där grå, den
som ser så olik ut de andra

nunnan nickade gillande
med blicken full av håg


Sen svarede hon torrt;

-Vad som bor under den där
stenen vet man inte, däremot
vet Jag att där...


Död föll hon till golvet, med
blod strömmande ur ena örat





Fri vers av Gawain
Läst 620 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-10-02 19:54



Bookmark and Share


  Lindalou
Och då lade du benen på ryggen och sprang förmodar jag. ;-)
Vilken cliffhanger. Fyndigt.
2009-10-02

  Ingela Svenson VIP
Ja så kan det gå när maninlåter sig att spekulera om det man inte ens tror på;Snöpligt!
2009-10-02

  peter markurth
väldigt bra, gillar form, känsla och sprråk
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain