Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri entré till premiären

 

 

 

Med solen i ryggen

blicken på hägerns 

förhistoriska flygande

 

kackelerar plötsligt

min grov stöpta sinnesvärld

en flaga faller

och jag ser Ut

 

kliver in på en scen

utan nedrullad kuliss

utan inövade repliker

utan koreografi

 

ett kusligt lugn

infinner sig i mitt dopade

fönstershoppande hjärta

 

denna uppsättning har

gått non stop

men har aldrig kunnat gjutit sig in min

lättdrenerade version av ett

eftersträvande månadsmagasin liv

 

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-02 20:06



Bookmark and Share


  Regn & Grus
*...har aldrig kunnat gjutit sig in min
lättdrenerade version av ett
eftersträvande månadsmagasin liv*

Ett hanterande av ordbilder som faller mig i smaken, ett liv en dröm.. ibland finns bara en fin skiljelinje.
2009-10-10

  sulimaa
Nu skriver du ömsint och smekande...en text jag sugs in i ...orden lever sitt egna liv...
2009-10-03

    J. Herward
jag undrar vad du ser....

fångar intresse i den här
2009-10-02

  etthjärtaäralltidrött
Finns ett ömsint förföriskt allvar här, som går rakt in i hjärtat.
2009-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar