Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan plugg

 

Platsgjutna betongväggar

spiken i fickan

tilliten omöjligt att hänga upp 

 

 


 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-10-03 10:16



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
Silvertejp...
2009-10-03

  sulimaa
Hmmm...jaa kan ju tyckas så ...man får klura lite :)
2009-10-03

  Sturesdotter
Du fångar
exakt!
2009-10-03

  peter markurth
stark
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar