Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnad

Ni föredrar det dolda spelet

bakom drapperi, långt ifrån

sticker i ögon och ven när någon
publicerar sitt skrik

väljer ljuset istället för mörkret

väljer himmel

inte

underjord




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-10-03 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon