Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlöst



Träd in i ett land
där regler
och bestämmelser
inte behöver yttras
de inandas genom
varje ögonblick
i samförstånd

Tiden ekar tyst
med jämna mellanrum
låter oss påminnas
om fysikens lagar
"Det finns inga Sanningar
förutom Sanningen"
Återför oss till En

Tystnad

Ty havets djup
är otillräckligt
när vi söker dränkas
och livet för platt om
vi ämnar begränsa oss
till Världen...












Fri vers av Seasons VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-10-03 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP