Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den handlar om en längtan


En känsla

Kvinnokropp,mjuk hud, böljande.
Luktar gott ,vant och tryggt.
Närhet och kärlek
Härligt




Fri vers av mjuk
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-10-13 23:53



Bookmark and Share


    Mejja
Finfint fångat om längtan!!!
2006-04-22

  Cattis Rönn
härlig längtan...beskrivet med få starka ord! Bra skrivet!
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

mjuk
mjuk