Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att jag kan!


Avslöjas livssanning
annan och en
kan så, orden
på vänder
och vrider
man om men.

Sne på örat
ena med lyssnar
som dom för
rappakalja pratar
och
bakofram skorna
med folk
går
baklängeslandet
i.




Övriga genrer av Daniel_78 VIP
Läst 783 gånger
Publicerad 2005-10-14 00:10



Bookmark and Share


  Markattan
Klurigt och fyndigt! Insåg nog att det var något
som var bakochfram i den här :o) Snyggt påkommet!
2005-10-19

  Hélène
Intressant. Skickligt och genomtänkt skrivet. Kul sätt att leka med poesin!
2005-10-18

    Hades Is Rising
Hehe.
Detta var mig en trevlig liten text.
2005-10-17

    Rag doll
vilken härlig text!
2005-10-15

  swimsus@gmail.com
Fan vad grymt...Det här är en sån där dikt med ide o tanke bakom, hur bakåtvänd den än må vara, som får en att bli grön av avund..skickligt..coolt..
2005-10-14

  Propella
Tokigt? Ja.
Begåvat? Absolut.
En av dina bättre? Definitivt.

Kör så det ryker.
2005-10-14

  Bodil Sandberg VIP
Härligt formerat,lite bakvänt och tokigt,underbart jobbat....
2005-10-14

  Sanningsägaren VIP
Le att till iallafall
mig fick du men dig till inte
jag säger det
men den
om tycker
jag vad
veta säkert
du
vill
baklänges
dikten
här den läst
har jag efter
2005-10-14

  madinsane
just så ja.. blir så mycket kaxigare så.. :)
2005-10-14

  madinsane
alltså.. (ja, jag kanske har druckit en öl eller två) jag menade att du skulle ta bort 'bara' i titeln.. och ingenting annat :p
2005-10-14

  madinsane
ta bort 'bara i titeln' så blir den bättre än bra.
den är helt suverän.
din fantasi räcker hela vägen..
2005-10-14

  himlens hemlighet VIP
!faktiskt kul riktigt...wow...där det virkat snyggt jävligt
2005-10-14

  Smultris
*Gillar*

Måste läsa denna massor med gånger... :-)
2005-10-14

    ej medlem längre
rolig... och du kan du :)
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP